Ayurveda Nimbový olej za studena lisovaný masážní olej Nimbovník

Neemový olej se získává obzvlášť jemným lisováním za studena s teplotou toku pod 40°C ze semen stromu Neem. Cenné, biologicky aktivní složky, jako jsou azadirachtiny, nimbin nebo salanin, si zachovávají svou účinnost. Vysoce kvalitní, nevysušující olej se vyznačuje vysokými kosmetickými vlastnostmi pro obzvlášť suchou a poškozenou pokožku. Obzvláště vhodný pro alergiky.

  • Regeneruje a ošetřuje citlivou pokožku
  • Zklidňuje pokožku
  • Vhodný pro alegiky
Objem
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Dostupnost Skladem (1 ks)
Můžeme doručit do:
8.12.2022
Kód: 10160/1
170 Kč 17 Kč / 10 ml
Ayurveda Nimbový olej za studena lisovaný masážní olej Nimbovník
niemol
Tip
Doprava zdarma
Doprava zdarma
Při objednávce nad 2 000 Kč
30 dní na výměnu zdarma
30 dní na výměnu zdarma
Platí pro nepoškozené zboží. Peníze vrátíme do 2 prac. dní.
Rychlé doručení
Rychlé doručení
Do 2 dnů tak máte zboží doma
Odborné poradenství
Odborné poradenství
Odborníci, kteří vám s výběrem poradí

Ayurveda Nimbový olej (Neem olej) za studena lisovaný masážní olej Nimbovník

Indický strom Neem (Antelaea Azadirachta) nabízí řadu biologicky cenných přísad, které používáme dodnes již tisíce let. Neobsahuje syntetické petrochemické látky jako parafín, syntetické konzervanty, vonné látky a barviva a biotechnologicky vyráběné suroviny. Obzvláště vhodný pro alergiky.

Neemový olej se získává obzvlášť jemným lisováním za studena s teplotou toku pod 40°C ze semen stromu Neem. Cenné, biologicky aktivní složky, jako jsou azadirachtiny, nimbin nebo salanin, si zachovávají svou účinnost. Vysoce kvalitní, nevysušující olej se vyznačuje vysokými kosmetickými vlastnostmi pro obzvláště suchou a poškozenou pokožku

Čistý, nesmíšený nimbový olej má jemný zápach a je třeba jej nanášet velmi opatrně. Když se používá pro kosmetické účely, je vhodný pro jednorázové použití, zejména pro terapeutické ošetření. Je-li určen ke každodennímu použití, doporučuje se použít jako součást vyváženého složení spojení olejů či přírodních přísad.

V klasických ájurvédských písmech je strom Neem - český název Nimbovník popsaný jako „božský strom“. Neem nachází stále větší využití v kosmetických i wellness produktech. Jeho vlastnosti jsou, že pleť stahuje a čistí. Zvláště vyzvednuté jsou jeho antioxidační, čistící a Pitta a Kapha - vyvažující vlastnosti.

nastavení VLASTNOSTI A SLOŽENÍ NIMBOVNÍK

  • Složení: Nimboníkový olej za studena lisovaný
  • Objem: 100 ml, 1000 ml (1 L), 5000 ml (5 L)
  • Použití: olej dostanete do tekutého stavu zahřátím cca. od 21 °C (lahvičku ponořte dobře zavřenou do teplé vody)
  • pro kosmetické účely jednorázově lokální, pro každodenní použití, doporučuje se smíchat s jiným olejem
  • Vyhněte se kontaktu s očima
  • Země původu: Indie

Doplňkové parametry

Kategorie: Přírodní masážní oleje, gely a krémy
Záruka: Dátum spotreby
Objem: 100 ml, 1000 ml, 5 l
Forma: Olej
Zdravotní téma: Kůže, Alergie
Kategorie: Masáž a akupresura

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

DOPLŇKY VÝŽIVY, OČISTNÉ OLEJE

V portfoliu značky Nimi Ayurveda naleznete výživové doplňky, kosmetické oleje na vlasy a pokožku, očistné nosové oleje, prášky Churnas, či pasty Chyawanprash.

Organické Churna prášky sestávají z částí rostlin specifikovaných v ajurvédských textech a jsou zpracovány a vyrobeny podle ajurvédských směrnic.

Podobné produkty